Ρία Αντωνίου (Ria Antoniou) ερωτικά φιλιά με την Μαρίνα Σάζη! (photos)

Για πρώτη φορά όλες τις "σκληρές" φωτογραφίες απο την καυτή βραδιά που πέρασε η Ρία Αντωνίου με την τραγουδίστρια Μαρίνα Σάζη και περίπου άλλα δέκα κορίτσια της ελληνικής showbiz. Οι φωτογραφίες με τα φιλία της Ρίας Αντωνίου (Ria Antoniou), που δημοσιεύει αποκλειστικά το showbiz.com.cy, είναι μόνο μερικά "αθώα" καρέ σε σχέση με το τι γινόταν στην βίλα των οργίων όπως την χαρακτηρίζουν κορίτσια που συμμετείχαν σε αυτά τα πάρτι. 

Μεγάλος Διαγωνισμός MyDeals.gr: Κέρδισε 7 διανυκτερεύσεις σε βίλα για 4 άτομα!

Μυστήριο ωστόσο περιβάλει την ταυτότητα της τραγουδίστριας στης οποίας την πολυτελή βίλα της γινόντουσαν τα πάρτι. "Είναι μια απο τις κορυφαίες τραγουδίστριες της Ελλάδος. Εδώ και χρόνια κρατάει κρυφή τη σεξουαλική της ταυτότητα" μας είπε τόσο η Μαρίνα Σάζη, όσο και άλλη μία απο τις επώνυμες που συμμετείχε σε ένα από τα πάρτι. Οι πληροφορίες μας λένε πως μια φορά κάθε δυο βδομάδες η διάσημη τραγουδίστρια πραγματοποιούσε πάρτι μόνο για κορίτσια και σπάνια ξεπερνούσαν τα 15 άτομα. Τη λίστα με τις καλεσμένες συμπλήρωναν ισχυρές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, υποκριτικό αλλά και επιχειρηματικό χώρο της Ελλάδας.

Όσο για την Ρία Αντωνίου, είχε πάει ελάχιστες φορές και αυτή ήταν το διαβατήριο για την Μαρίνα Σάζη, για να βρεθεί σε ένα απο τα πάρτι. «Μου είχε πει για αυτά τα πάρτι που γινόντουσαν στη βίλα της τραγουδίστριας. Στην αρχή νόμιζα πως μου έκανε πλάκα, αλλά αργότερα αντιλήφθηκα πως μιλούσε σοβαρά. Πήγα για πλάκα και τις φωτογραφίες της τραβήξαμε για να της στείλουμε σε ένα κοινό μας φίλο. Κάποιες βέβαια τις τράβηξε η ίδια η διάσημη τραγουδίστρια» μας είπε η Μαρίνα. «Εάν θέλαμε να εκδικηθούμε το κορίτσι που έβγαλε προς τα έξω τις προσωπικές μας φωτογραφίες θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να δώσουμε κι εμείς κάποιες από τις πολύ καυτές φωτόγραφίες που έχουμε, την ίδια με τις υπόλοιπες επώνυμες. Δεν θα το κάναμε όμως ποτέ, καθώς θα εκθέσουμε πολλά κορίτσια και μερικά από αυτά έχουν παντρευτεί» αποκαλύπτει η τραγουδίστρια. Είναι γεγονός πως εδώ και χρόνια οι κρυφές συναντήσεις διάσημων κοριτσιών στην βίλα της κορυφαίας τραγουδίστριας αποτελούσαν κοινό μυστικό. Τώρα όμως που διέρρευσε πολλές φοβούνται μην σκάσει η βόμβα και αποκαλυφθούν τα ονόματα τους. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...