Ξεπέρασε τους 1.000.000 επισκέπτες το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφορών MelinaMay.com

Ξεπέρασε τους 1.000.000 επισκέπτες το καταναλωτικό κοινό που επισκέφθηκε διαδικτυακά το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφορών MelinaMay.com στους 8 μήνες λειτουργίας του.

Το MelinaMay.com, το ηλεκτρονικό κατάστημα που ανέτρεψε τα δεδομένα στον τρόπο που ψωνίζουν οι Έλληνες, έχουν ήδη επισκεφθεί πάνω από 1.000.000 χρήστες, από τον περασμένο Φεβρουάριο που ξεκίνησε τη λειτουργία του. Πρόκειται για το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται στην πραγματοποίηση προσφορών για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (5-7 ημέρες), εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές τιμές και προσφορές που φτάνουν έως και το -80% από την αρχική τιμή πώλησης, ενώ οι κατηγορίες των προϊόντων αφορούν είδη ένδυσης, υπόδησης, κοσμήματα, αξεσουάρ και καλλυντικά, καθώς και είδη σπιτιού και ταξιδίου.

Το MelinaMay.com έχει ήδη παγιώσει τη συνεργασία του με 60 τουλάχιστον μεγάλους προμηθευτές στην Ελλάδα, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν πάνω από 150 αυθεντικά επώνυμα brands. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τις εταιρείες Alouette, Aslanis Home, Διαχρονική ΑΕΒΕ, Bodytalk, ISC Κυπριανίδης, Cosmos Trade, Lussile, Eastpak, Cook Shop, Frozen Wave, Telemarketing, NewCult και NEF-NEF και τις μάρκες Antik Denim, Billabong, Bodytalk, Brabantia, Crocs, DKNY Jeans, Delsey, Das Home, Eastpak/Lycsac, Vassilis Zoulias, Element, EdHardy, Faith, Firetrap, O’Neill, Sessun, TakeTwo, Tricoteen και Mini Raxevsky.

Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες/μέλη του www.MelinaMay.com εξακολουθούν να ενημερώνονται έγκαιρα για όλες τις μελλοντικές προσφορές και να απολαμβάνουν τα αποκλειστικά προνόμια που προσφέρει στα μέλη του το ηλεκτρονικό κατάστημα, όπως κουπόνια, δωροεπιταγές και συμμετοχή σε πρωτότυπους διαγωνισμούς, πάντα με ευκολία στην πλοήγηση, ασφάλεια στις συναλλαγές και την άρτια εξυπηρέτηση πελατών!

MelinaMay.com, Offers you will love!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...