e-shopping: 1.03 δισ. Δολάρια ξοδεύτηκαν σε μία ημέρα!

Eίναι γεγονός! Η περασμένη Δευτέρα έσπασε όλα τα ρεκόρ όσον αφορά στις On line αγορές, τουλάχιστον για τις ΗΠΑ, με τους καταναλωτές να ξεπερνούν το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων ξοδεύοντας 1.03 δισ. Δολάρια σε αγορές από τους υπολογιστές τους μέσα σε μία 24 ώρες!
Η Cyber Monday, όπως έχει ονομαστεί, μπορεί να έσπασε όλα τα ρεκόρ αλλά και ο Νοέμβριος ως μήνας online αγορών αποκαλύπτει ότι το εμπόριο όπως το ξέραμε δεν υπάρχει πιά και το e-shopping έχει αλλάξει τον πλανήτη.
Τον περασμένο μήνα, οι αμερικανοί ξόδεψαν online 13.6 δισεκατομμύρια δολάρια, 13% περισσότερο από τον ίδιο μήνα το 2009.
Τα ποιοτικά στοιχεία της έρευνας αποκαλύπτουν ότι τα εντυπωσιακά νούμερα που προκύπτουν δεν είναι στιγμιαία αλλά καταγράφουν την συνολική αλλαγή της τάσης που προκύπτει από την άνεση με την οποία οι πολίτες αντιμετωπίζουν το διαδικτυακό εμπόριο.
Παράλληλα, τονίζεται ότι οι μικροί φορητοί υπολογιστές, τα έξυπνα κινητά και τα tablets δίνουν πλέον στους καταναλωτές την άνεση να ψωνίζουν από όποιο σημείο το κόσμου θέλουν με μερικά κλίκ.
Οι αμερικανοί αναμένουν ότι η περίοδος των εορτών που μόλις άρχισε, θα δώσει και άλλα ρεκόρ στο online shopping αφού φέτος η amazon παρουσίασε ειδική εφαρμογή αγορών για έξπυνα κινητά και «ταμπλέτες», ενώ και το ebay έχει εξελίξει σημαντικά την αντίστοιχη πλατφόρμα του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...