Οι σταρ αποχαιρετούν την Amy Winehouse


Μπορεί το νήμα της ζωής της να κόπηκε απότομα και η πορεία της προς την κορυφή του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος να συντέθηκε από πολλά σκαμπανεβάσματα, λόγω του εθισμού της στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που ήδη συγκαταλέγουν το όνομα της Amy Winehouse στη θλιβερή λίστα, που περιλαμβάνει άλλα δύο σπουδαία ονόματα, δύο μύθους της μουσικής, που έφυγαν εξίσου πρόωρα από τη ζωή, στα 27 τους χρόνια κι εκείνοι, σαν από τραγική σύμπτωση: τους Jimmy Hendrix και Jannis Joplin.



Όπως ήταν φυσικό, πολλοί σταρ από το χώρο της μουσικής και του κινηματογράφου αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν τη μόλις 27 ετών Βρετανίδα τραγουδίστρια, «ποστάροντας» μηνύματα γι' αυτήν στο Twitter. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το νέο του θανάτου της είναι ήδη από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στο δημοφιλές αυτό site κοινωνικής δικτύωσης. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Ricky Martin: «Μόλις το έμαθα. Αισθάνομαι πόνο. Αισθάνομαι οργή. Αναπαύσου όμορφο κορίτσι. Είσαι ελεύθερη».

Kim Kardashian: «Μόλις άκουσα ότι έφυγε η Amy Winehouse. Τι πραγματικό ταλέντο! Εύχομαι να είναι σε καλύτερο μέρος».

Alyssa Milano: «Τραγικό. Αναπάυσου εν ειρήνη, Amy Winehouse».

Ashton Kutcher: «RIP Amy Winehouse».

Dita Von Teese: «Σας παρακαλώ, πείτε μου ότι τα νέα για την Amy Winehouse δεν είναι αληθινά».

Nia Vardalos: «Εν συντομία, RIP Amy Winehouse».

Demi Moore: «Πραγματικά δυσάρεστα τα νέα για την Amy Winehouse. Σκέφτομαι την οικογένειά της. Μακάρι η ταραγμένη της ψυχή να ηρεμήσει».

Kelly Osbourne: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω αυτήν τη στιγμή, κλαίω τόσο πολύ, μόλις έχασα μία από τις καλύτερες φίλες μου. Θα σε αγαπώ Amy για πάντα και ποτέ δεν θα ξεχάσω ποια ήσουν πραγματικά».

Stefano Gabbana: «Απίστευτο. Εκπληκτική καλλιτέχνης».

Source: Protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...