Διψήφιο μερίδιο αγοράς το getitnow.gr

Το www.getitnow.gr το μεγαλύτερο αμιγώς ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα τεχνολογίας και όχι μόνο, συμπληρώνει 12 μήνες δυναμικής παρουσίας στην αγορά ελληνικού e-shopping, έχοντας εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 4.100.000 επισκέπτες. 


Η αρχική επένδυση των 11.000.000€, είναι η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιήσει ηλεκτρονικό κατάστημα ποτέ στην Ελλάδα. Επένδυση που αποδίδει δυναμικά, καθώς το www.getitnow.gr ήδη έχει κατακτήσει διψήφιο μερίδιο στις ηλεκτρονικές αγορές, με ανοδικές τάσεις παρά την αρνητική γενική μακροοικονομική εικόνα. Η σημαντική του ανάπτυξη μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα οφείλεται στο ότι ακολουθεί πιστά και απαρέγκλιτα, ένα ευέλικτο μοντέλο ηλεκτρονικού εμπορίου το οποίο βασίζεται στην βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, κι όχι των φυσικών καταστημάτων του. 

Στοχεύοντας ακόμα πιο ψηλά κι έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών με την αξιοπιστία και τις έξυπνες επιλογές αγοράς που προσφέρει, με τους ικανοποιημένους πελάτες να ξεπερνάνε σε ποσοστό το 95%, το www.getitnow.gr δεν παύει να εξελίσσεται διαρκώς. Πρόσφατα παρουσίασε δύο πρωτοποριακές για τα ελληνικά δεδομένα υπηρεσίες: την αποκλειστική συνεργασία του με την κορυφαία εταιρεία διεθνώς REEVOO -τον πλέον αντικειμενικό φορέα κριτικών προϊόντων από πραγματικούς αγοραστές από ολόκληρο τον κόσμο- και το μοναδικό getitnow application για iphone και ipad με δυνατότητα ολοκληρωμένης αγοράς προϊόντος μέσω της εφαρμογής και δεκάδες άλλες ευκολίες για τους χρήστες του. Οι δύο αυτές καινοτομίες, έρχονται και ενισχύουν ακόμα περισσότερο το πάθος της ομάδας του www.getitnow.gr για την πρωτοπορία, την ασύγκριτη ποιότητα εξυπηρέτησης πριν, κατά τη διάρκεια της παραγγελίας αλλά και μετά την αγορά και φυσικά τον ενθουσιασμό του πελάτη μέσω μοναδικών υπηρεσιών όπως: η επέκταση εγγύησης (GET EXTRA GUARANTEE), το δικαίωμα της επιστροφής (GET IT BACK), την παρακολούθηση της παραγγελίας, την real time επικοινωνία με το Help Desk (CLICK2CHAT & CLICK2CALL), τα video reviews μέσω του YouTube channel. 

Το καθημερινό μέλημα της εταιρίας για άμεση και σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη επιβραβεύθηκε και από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, με το www.getitnow.gr να κατακτά το 1ο Βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη χρήση τεχνολογίας στην Εξυπηρέτηση Πελατών». Στη διαρκώς ανοδική του πορεία, το www.getitnow.gr καταγράφει ιδιαίτερα εντυπωσιακά στοιχεία, καθώς περισσότεροι από 4,1 εκατομμύρια επισκέπτες έχουν πλοηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα από το ξεκίνημά του μέχρι σήμερα. Με αναγνωρισιμότητα του brand name που υπερβαίνει το 90%, το www.getitnow.gr εξελίσσεται διαρκώς για να προάγει ακόμα υψηλότερα το επίπεδο της ηλεκτρονικής εμπειρίας που προσφέρει. 

Η μεγαλύτερη ποικιλία αμιγώς τεχνολογικών προϊόντων σε συνδυασμό με την αναγνωρισμένη αξιοπιστία των υπηρεσιών του, καθιστούν το www.getitnow.gr την κορυφαία επιλογή στις on line αγορές. 

Το getitnow.gr σε νούμερα: 
Αναγνωρισιμότητα: >90% 
Ικανοποίηση πελατών: >95% 
Επισκέπτες μέσα σε ένα χρόνο: 4.000.000 
Social Media: 9000 εγγεγραμμένους χρήστες στο youtube.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...