Έκθεση e-shops στο ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος


Σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης e-shops 2009 στην Αθήνα αναμένεται η διοργάνωση της Δεύτερης έκθεσης για το ηλεκτρονικό εμπόριο με τίτλο «e-shops».
H έκθεση θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος από 22 έως και 24 Νοεμβρίου 2010 και στοχεύει στην παρουσίαση και την ενημέρωση του κοινού για όλα τα σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες των ηλεκτρονικών καταστημάτων αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες και χαμηλές τιμές που διαθέτουν.
Η ΕΠΑΜ θα βρίσκεται στο ΜΕΤΡΟ με 4 μεγάλα ηλεκτρονικά της καταστήματα. Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν άτομα που θα ενημερώνουν για ασφαλείς αγορές στο διαδύκτιο αλλά και θα δείχνουν, σε όλους όσους προσέλθουν, πόσο εύκολα μπορείς να πλοηγηθείς στα www.laredoute.gr,www.telemarketing.grwww.fashionworld.grwww.bonprix.gr
Παράλληλα και άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα θα βρίσκονται εκεί όπως το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα προσφορών www.melinamay.com
Ελάτε από 22 έως και 24 Νοεμβρίου να δείτε ότι στην εποχή που διανύουμε το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει πλέον καθιερωθεί ως μια αξιόπιστη, ασφαλής και γρήγορη λύση για τις αγορές σας μέσα από μία τεράστια γκάμα προϊόντων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...