Στρατηγική συμφωνία easyJet και Lowcosttravelgroup

Τριετή συμφωνία που συνδυάζει τις ανταγωνιστικές τιμές και άνεση της easyJet με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαμονής της Lowcosttravelgroup, με άνετες και ευέλικτες διακοπές σε ανταγωνιστικές τιμές σε όλο το δίκτυο της easyJet για τον καταναλωτή, υπέγραψαν η easyJet και η Lowcosttravelgroup.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία ανάμεσα στην easyJet, την αεροπορική εταιρία με το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό δίκτυο, τις πιο ανταγωνιστικές τιμές και την προσφερόμενη άνεση από το πρόγραμμα των πτήσεων της, και της εταιρείας Lowcosttravelgroup, που διαθέτει παγκόσμιου επιπέδου τεχνολογία με βραβευμένα προγράμματα υπηρεσιών διαμονής και μεταφοράς, δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να οργανώσουν τις διακοπές τους έχοντας στη διάθεσή τους εντυπωσιακά αναρίθμητες επιλογές, από μόνο ένα website, το easyjet.com. Το site θα υποστηρίζεται από ένα υπερσύγχρονο call centre.

To easyJet Holidays θα διανείμετε σε περισσότερους από 50 εκατομμύρια πελάτες της easyJet, μέσω διαφόρων καναλιών προώθησης, δημιουργώντας έτσι ένα διευρυμένο επιχειρηματικό δίκτυο διακοπών στην Ευρώπη. Αυτή η επιχειρηματική δραστηριότητα θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις αρχές του 2011 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Lowcosttravelgroup, εκτός από την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών διαμονής και μεταφοράς, θα προσφέρει επίσης την τεχνογνωσία της στο ειδικευμένο marketing, στα call centers και στην εξυπηρέτηση πελατών, δημιουργώντας μια μεγάλη δύναμη στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη online αγορά για ευέλικτες διακοπές. Η Lowcosttravelgroup για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών, θα παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαμονής σε ελκυστικές τιμές σε Ευρωπαϊκές πόλεις και παραθαλάσσιες περιοχές.

Η Carolyn McCall, η διευθύνουσα σύμβουλος της easyJet δήλωσε “Η εκτίμηση μας είναι ότι η προσφορά μεγάλης ποικιλίας διακοπών σε διάφορες πόλεις και παραθαλάσσιες περιοχές, σε ανταγωνιστικές τιμές, θα ενισχύσει την ανάπτυξη των εσόδων μας από άλλες πηγές. Αυτό θα βασιστεί πάνω στο εκτεταμένο και ευέλικτο πρόγραμμα πτήσεων που προφέρει η easyJet, καθώς και στην υπεροχή της Lowcosttravelgroup στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαμονής και μεταφοράς σε ελκυστικές τιμές. Είμαστε ενθουσιασμένοι που υπογράψαμε τριετή πανευρωπαϊκή συμφωνία με μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στην ταξιδιωτική βιομηχανία. Το εύρος των προϊόντων της ταιριάζει απόλυτα με τις ανταγωνιστικές τιμές και το άνετο πρόγραμμα πτήσεων της easyJet”.

Ο Paul Evans, ο διευθύνων σύμβουλος της Lowcosttravelgroup δήλωσε “Είμαστε πολύ υπερήφανοι που θα συνεργαστούμε με την easyJet για να δημιουργήσουμε ένα νέο και πρωτοπόρο προϊόν διακοπών στην ταξιδιωτική βιομηχανία. Η σημαντική ανάπτυξη της Lowcosttravelgroup’s τα τελευταία 5 χρόνια αποδεικνύει την τεράστια ζήτηση για άνετες και ευέλικτες διακοπές σε ανταγωνιστικές τιμές, και σε συνδυασμό με την αξιοσέβαστη easyJet, πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσουμε ένα πολύ δυναμικό παίκτη στην αγορά.”

Πηγή:www.capital.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...