Όλες οι προσφορές από όλα τα deal sites στο Mydeals.gr


To MyDeals.gr ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από λίγες ημέρες και είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που έρχεται να λύσει την ανάγκη που έχει δημιουργηθεί, στην παρακολούθηση, διαχείριση και υπενθύμιση των προσφορών και κουπονιών που μπορεί να έχει αγοράσει κάποιος από πολλά και διαφορετικά Deal Sites προσφορών.



Ας δώσουμε ένα παράδειγμα για να το καταλάβουμε όλοι! π.χ Η Μαρία τον τελευταίο χρόνο έχει αρχίσει να αγοράζει διάφορες υπηρεσίες από διάφορα deal sites, όπως η Groupon, το GoldenDeals, το Ekdromi.gr κτλ. Μια μέρα αγόρασε από ένα deal site μια προσφορά για εισιτήρια σινεμά στη μισή τιμή! Πέρασε όμως ο καιρός και ξέχασε να τα χρησιμοποιήσει, διότι ξέχασε τελείως ότι η χρήση της προσφοράς αυτής ήταν για συγκεκριμένο διάστημα. Όταν λοιπόν το θυμήθηκε ήταν ήδη αργά και δεν μπορούσε πλέον να εκμεταλλευτεί τα εισιτήρια προσφορά που είχε αγοράσει πριν από μερικές εβδομάδες. Στο MyDeals.gr λοιπόν, όταν κάποιος γίνει μέλος, έχει την δυνατότητα, αμέσως πόλις αγοράσει μια προσφορά (από οποιοδήποτε deal site) να την αποθηκεύσει στον λογαριασμό του/της και να ορίσει μια υπενθύμιση με email, έτσι ώστε να μην ξεχάσει ποτέ να την χρησιμοποιήσει!!! Με λίγα λόγια, το MyDeals.gr σου στέλνει email λίγες εβδομάδες ή ημέρες πριν λήξει η ημερομηνία μέχρι την οποία θα πρέπει να έχεις εξαργυρώσει την αγορασμένη προσφορά σου! Έτσι είναι σίγουρο λοιπόν ότι δεν θα την ξεχάσεις!!!

Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες/μέλη του www.MyDeals.gr μπορούν να βλέπουν σε ένα site όλες τις προσφορές από όλα τα Deal Sites αλλά και να ενημερώνονται καθημερινά με newsletter για όλες τις νέες προσφορές που τρέχουν στην πόλη τους βάση των προσωπικών τους επιλογών.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...