Ολοκληρώθηκαν τα e-volutions Awards 2014! Η Digilex ανάμεσα στους νικητές των e-Commerce Dynamic Newcomers!

Σήμερα το βράδυ λίγο μετά τις 21:00 ολοκληρώθηκαν τα e-volution awards 2014 , τα βραβεία που βράβευσαν τις πιο καινοτόμες & σύγχρονες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το ηλεκτρονικό επιχειρείν την χρονιά 2013.

Αρκετοί νικητές σε αρκετές πολύ πιο ενδιαφέρουσες και πολύ πιο in-to-depth αναλύσεις σχετικά με τις διαφορετικές πρακτικές και ιδέες που μετατρέπονται σε κερδοφόρες επιχειρήσεις!

Μέσα σε αυτές, υπήρξε αυτή την φορά και ένα βραβείο που δινόταν σε Νεοεισερχόμενες Δυναμικές εταιρείες όπως π.χ η εμείς στην Digilex, το Palo.gr και άλλες.

H digilex με τα site της Snatch.gr, MyDeals.gr, WeddingPlan.gr και MyCoupon.gr κατάφερε για 1η της φορά στα 2 χρόνια λειτουργίας της να βρεθεί ανάμεσα στις e-commerce Dynamic Newcomers νέες εταιρείες του ηλεκτρονικού εμπορίου και επιχειρήν.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα λοιπόν που μέσα σε αυτές κατάφερε να διακριθεί η εταιρεία μας και ελπίζουμε να μπορούμε κάθε χρόνο να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της αγοράς αλλά κυρίως των πελατών και συνεργατών μας, όπου χωρίς αυτούς τίποτα ποτέ δεν είναι δυνατόν. Ευχαριστούμε πολύ όλους σας! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...