Cleverpoint.gr - Νέα Υπηρεσία για παραλαβή & επιστροφή των Online αγορών σου!

Το Clever Point είναι το ανερχόμενο και πρωτοποριακό δίκτυο καταστημάτων, που προσφέρει στον καταναλωτή την ευκολία να πραγματοποιεί την παραλαβή και την επιστροφή των online αγορών του, στον χρόνο και στον τόπο που τον βολεύει.

Το Clever Point αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο μέχρι σήμερα αποστέλλονται οι παραγγελίες στους καταναλωτές, που αγοράζουν προϊόντα μέσω διαδικτύου ή λαμβάνουν υπηρεσίες από εταιρείες στην Ελλάδα.


Σκοπός μας είναι, όλα να γίνονται με ευκολία για τον καταναλωτή. Οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν το δίκτυο καταστημάτων Clever Point, λαμβάνουν τις online αγορές τους ή τις υπηρεσίες με τον πιο εύκολο τρόπο, σε διευρυμένες ώρες εξυπηρέτησης.

Γιατί όλο και περισσότεροι επιλέγουν το Clever Point

Η γρήγορη απάντηση είναι γιατί βολεύει!
Αγοράζουμε online όλο και πιο συχνά. Κατά τη διάρκεια της μέρας όμως, σπανίως είμαστε σπίτι για να παραλάβουμε το δέμα. Γι’ αυτό συχνά οι παραδόσεις στο σπίτι αποτυγχάνουν. Αν πάλι έχουμε να στείλουμε ή να παραλάβουμε κάτι στο ταχυδρομείο, πρέπει να προλάβουμε τις ώρες που είναι ανοιχτό κι αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, ούτε και ξεμπερδεύουμε αμέσως...

Παραλαβή online αγορών

Κάντε τις αγορές σας από τα αγαπημένα σας E-Shops και επιλέξτε για σημείο παραλαβής το Clever Point της επιλογής σας.

Ποτέ ξανά δεν θα χάσετε κάποια παραλαβή ή το χρόνο σας περιμένοντας τον Courier να σας παραδώσει το δέμα σας.

Ένα Clever Point είναι κοντά σας με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης ακόμη και Σαββατοκύριακα για να επιλέξετε εσείς το πότε θα το παραλάβετε.

Πως λειτουργεί η υπηρεσία ?




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...